View Sidebar

 
  • youtube
 
Espectacle Familiar Accesible “El Ratolí Pérez”

Espectacle Familiar Accesible “El Ratolí Pérez”

10/10/2019 11:53

Produït per Tutatis, i sota la direcció de Carles Codina, l’obra és una aventura que tracta valors com l’amistat i els bons hàbits, com la higiene bucal. “El Ratolí Pérez” és un espectacle de teatre infantil, recomanat per a infants a partir de 2 anys, on es barregen actors i titelles.

El Ratolí Pérez és l’habitant d’un formatge gegant que haurà de combatre les entremaliadures de la Càries, un monstre pelut que vol fer malbé les dents de nens i nenes. Pérez necessita aquestes dents caigudes per poder fer la feina més important del món dels ratolins: aconseguir que la lluna brilli cada nit.

Aquest espectacle comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat a la comunicació: audiodescripció en directe, subtitulació en pantalla, intèrpret en llengua de signes catalana (LSC) i visita tàctil i anticipativa, aquesta es farà una estona abans de l’inici de l’espectacle a les 11:30h.

Data: diumenge, 13 d’octubre a les 12h
Lloc: Centre Cultural La Casa Elizalde (Barcelona)
Preu: 3€
https://www.casaelizalde.com/programacio-cultural/el-ratoli-perez/