View Sidebar

 
  • youtube
 
Beca Fòrum Europeu de la Discapacitat i Oracle e-Accessibilitat 2019-2020

Beca Fòrum Europeu de la Discapacitat i Oracle e-Accessibilitat 2019-2020

16/01/2020 14:58

El Fòrum Europeu de la Discapacitat (EDF) i Oracle promouen la beca per a estudiants amb discapacitats que estiguin estudiant en l’àmbit de la informàtica, l’enginyeria informàtica, l’experiència de l’usuari, o àmbits relacionats, matriculats a una universitat de la UE en el curs 2019-2020.

La beca consisteix en 6500 € que s’atorgaran en funció d’un projecte o investigació que es portarà a terme durant aquest any acadèmic. La beca es concedirà principalment d’acord amb un projecte o tesi que contempli les necessitats de leedfs persones amb discapacitat en termes d’accessibilitat a les TIC (e-Accesibilitat) i/o es proposi una solució innovadora per a millorar-ne el seu accés. El projecte ha de ser un component oracle_logo_0integral del programa emprès per l’estudiant (per exemple, treball final o part del seu màster o doctorat). El projecte pot ser una proposta o ja pot estar rutllant.

Es pot sol•licitar fins al 6 de març. El jurat valorarà les candidatures durant el mateix mes de març i donarà a conèixer la seva decisió l’1 d’abril.

Per a més informació i sol•licitud:

http://edf-feph.org/newsroom/news/apply-european-disability-forum-and-oracle-e-accessibility-scholarship-2019-2020