View Sidebar

 
  • youtube
 
Informació rellevant sobre el coronavirus

Informació rellevant sobre el coronavirus

10/03/2020 13:58

Des de la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya posen a disposició de la ciutadania informació actualitzada i fiable (què és, com es contrau, quins són els símptomes, com es pot prevenir, què vol dir l’aïllament domiciliari, etc.), com també què cal fer en el cas que es tinguin sospites de coronavirus.coronavirus

Recomanen seguir les actualitzacions sobre l’estat de la situació a Catalunya a través dels diversos canals del Departament de Salut i de la Generalitat de Catalunya, com ara les xarxes socials com Twitter (@salutcat) i el canal @salutcat de Telegram, com també les accions comunicatives emeses per les autoritats sanitàries.

També es poden adreçar les consultes trucant al 061 SalutRespon amb un servei 24 hores, els 365 dies de l’any.

Podeu accedir al material divulgatiu adreçat a la ciutadania general amb explicacions breus i entenedores sobre el coronavirus mitjançant aquest enllaç:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLAydlOUpCxDmbiJRRFPI-rNLy0daIXBxh