View Sidebar

 
  • youtube
 
Departament de Treball, Afers Socials i Famílies habilita una bústia d’Atenció al Ciutadà per fer consultes sobre revisions del grau de discapacitat

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies habilita una bústia d’Atenció al Ciutadà per fer consultes sobre revisions del grau de discapacitat

22/05/2020 09:49

Des de l’inici del confinament per la pandèmia, els centres d’atenció a persones amb discapacitat (CAD) han estat tancats. És per això que moltes actuacions han quedat pendents i el munt de citacions cancel•lades caldrà tornar-les a programar quan el confinament s’acabi.2020targeta-acreditativa-grau-discapacitat

Per aquest motiu i davant dels problemes de mobilitat provocats pel confinament, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va decidir prorrogar automàticament les valoracions del grau de discapacitat per 6, 9 i 12 mesos en funció de cada cas.

Per tal que la persona usuària en pugui fer el seguiment, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha habilitat una bústia d’Atenció al Ciutadà per fer les consultes, queixes o suggeriments sobre l’estat del seu expedient. Us podeu adreçar a: udc.tsf@gencat.cat