View Sidebar

 
  • youtube
 
Medalla d’Honor de Barcelona per als col•lectius que hi han lluitat contra la pandèmia

Medalla d’Honor de Barcelona per als col•lectius que hi han lluitat contra la pandèmia

31/07/2020 08:51

La Medalla d’Honor de Barcelona és una distinció atorgada anualment per l’Ajuntament de Barcelona, des del 1997, que distingeix persones o entitats que amb la pràctica de la seva labor professional o social hagin contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana i de les virtuts i els valors cívics. Cada any s’atorguen 25 medalles, de les quals 5 són de l’àmbit de ciutat i 20 estan proposades pels districtes.Llimes_reduides-02_RGB

Aquest any, per al Plenari del Consell Municipal: “la crisi ha tingut un gran impacte al món i a la ciutat pel nombre de víctimes i famílies afectades, així com per la paralització de la vida econòmica que ha deixat sense ingressos moltes persones. La situació ha deixat enormes seqüeles en l’àmbit social, fent créixer la vulnerabilitat, especialment d’aquells sectors de la població més castigats. Amb les cinc Medalles d’Honor de l’àmbit de ciutat, el consistori vol reconèixer la tasca que han fet aquests col•lectius per donar resposta a la situació, sent conscients que són molts més els sectors que hi han treballat des de diferents àmbits”.

El Plenari del Consell Municipal de l’Ajuntament de Barcelona ha decidit per unanimitat atorgar les Medalles d’Honor de l’àmbit de ciutat a:

Col•legi Oficial de Metges de Barcelona
Col•legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona
Col•legi Oficial de Treball Social de Catalunya
Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
Gremi d’Hotels de Barcelona