View Sidebar

 
  • youtube
 
Guia de recursos per a persones amb disCapacitat

Guia de recursos per a persones amb disCapacitat

22/09/2020 09:05

Al web de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat – Drets socials – Ajuntament de Barcelona podeu consultar una Guia de recursos on Llimes_reduides-02_RGBtrobareu informació per a obtenir el certificat de disCapacitat, la valoració de la dependència, la tramitació de les targetes de transport, protecció i drets, suport econòmic, ocupació, cultura, educació, lleure. 

Una de les novetats d’aquesta nova guia respecte a l’anterior és que s’han afegit temàtiques concretes, com ara turisme; i que entitats com Federació AICE entre d’altres es consideren una font de recursos molt important per a les persones amb disCapacitats i les seves famílies.

Consulta la guia aquí:

https://ajuntament.barcelona.cat/accessible/ca/guia-recursos/introduccio