View Sidebar

 
  • youtube
 
Persona amb Discapacitat o amb diferents Capacitats?

Persona amb Discapacitat o amb diferents Capacitats?

07/12/2020 15:06

Campanya del Parlament Europeu de la Joventut i F. AICE

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT – 3 desembre 2020

El passat 3 de desembre amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Federació d’Associacions d’Implantats Coclears d’Espanya, Federació AICE, es va unir al Parlament Europeu de Joventut Espanya per a llançar un vídeo on apareixen diversos joves implantats coclears, nois/es de diferents països i amb diferents professions que ens llancen la pregunta: Sóc una persona amb discapacitat o amb diferents Capacitats? Aquest vídeo visibilitza un col•lectiu, els posa al centre, normalitzant les seves vides, les seves virtuts.2020 European Disability Day - Implant Equalilty, Hear the Difference

Enguany la celebració ha estat diferent, com ho estan sent tots els actes, però han col•laborat per a celebrar les diferents capacitats en format online, accessible amb subtitulat en castellà i anglès per a llançar la campanya: “ESCOLTA LA DIFERÈNCIA, IMPLANTA LA IGUALTAT”. Fent partícip a tota la societat, perquè la igualtat, la tolerància i el respecte són cosa de tots.

Aquest 2020, la situació del Covid19 ha deixat a les persones amb discapacitat amb aïllament i falta de comunicació, especialment en el cas de les persones sordes usuàries d’Implant Coclear, perquè les mascaretes han suposat una gran barrera per a la comunicació. Per tot això, instem a unir-se a la campanya de Federació AICE: ESCOLTA LA DIFERÈNCIA, IMPLANTA LA IGUALTAT, contant la teva història i explicant la teva Capacitat.
@eypespana www.eype.es

@federacionaice www.implantecoclear.org

 

Aquí pots veure el vídeo: