View Sidebar

 
  • youtube
 
Els implantats coclears volen sentir i ser escoltats

Els implantats coclears volen sentir i ser escoltats

25/02/2021 08:04

L’implant coclear és una ajuda tècnica que serveix per escoltar en casos de sordesa profunda. El 25 de febrer és el Dia de l’Implant Coclear i el 3 de març és  el Dia Mundial de l’Audició promogut per l’OMS (Organització Mundial de la Salut). Des de Federació AICE celebrem la setmana de l’audició. Compartim històries reals!

Per a molts implantats coclears, l’implant és: converses, reunions, riures, jocs, treball, muntanya, autonomia, música, nets, en definitiva: Vida.

Segons l’OMS més del 5% de la població té pèrdua auditiva severa. Revisa la teva audició! Tens pèrdua auditiva i els audiòfons no són suficients? L’implant coclear pot ser una opció.

Agraïm el suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, la Diputació de Barcelona, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, així com les marques Advanced Bionics, GAES una marca Amplifon, MED-EL i Oticon Medical.