View Sidebar

 
  • youtube
 
FEDERACIÓ AICE CONVIDA A CELEBRAR EL 8M D’UNA FORMA INCLUSIVA I SEGURA

FEDERACIÓ AICE CONVIDA A CELEBRAR EL 8M D’UNA FORMA INCLUSIVA I SEGURA

08/03/2021 07:44

Com cada any, el 8 de març es celebra el Dia Internacional de la dona, un dia que serveix per a recordar-nos que encara no hem aconseguit la igualtat efectiva entre dones i homes i que hem de continuar lluitant per a aconseguir-la.captura vídeo
Les dones a nivell global pateixen cada dia discriminacions, molts tipus de violències, bretxa salarial, digital, micromasclismes, etc. És una obligació per a nosaltres com a entitat en pro dels drets de les persones, reivindicar la igualtat real entre dones i homes, perquè totes les persones tenim els mateixos drets.
A més, existeix la discriminació transversal, que és la suma de diferents discrimincacions, les dones implantades coclears són víctimes d’aquest masclisme, perquè a més de ser dones, pateixen diversitat funcional auditiva. Per aquest motiu, ens sembla molt necessari visualitzar-nos en aquesta data tan assenyalada com col•lectiu.
Enguany amb la situació sanitària a moltes no ens serà possible omplir els carrers i places, però podem fer-nos sentir des dels nostres balcons, en les nostres xarxes, decorant les façanes de les nostres cases, etc. Federació AICE llança un vídeo amb la idea de mobilitzar especialment a les dones implantades coclears, però no sols, a celebrar i fer-se sentir aquest any d’una forma segura i inclusiva.
Aquí podeu veure el vídeo que hem preparat amb tot el nostre afecte i amb l’esperança de fer-nos veure davant la societat com a dones fortes i empoderades malgrat totes les discriminacions que puguen recaure sobre nosaltres: https://www.youtube.com/watch?v=LU56nah6jHw