View Sidebar

 
  • youtube
 
Número de WhatsApp contra la violència masclista

Número de WhatsApp contra la violència masclista

24/03/2021 08:58

A partir de l’1 d’abril els Mossos obren canal de comunicació al WhatsApp per atendre i assessorar a les dones que sospitin ser víctimes de violència masclista.jovenes cero violencia género

El número 601 00 11 22 respondrà les 24 hores i els 365 dies a l’any. Un equip especialitzat dels Mossos ajudarà a descobrir i identificar si allò que succeeix és denunciable. Així, els missatges mitjançant el WhatsApp cerquen facilitar la comunicació a totes les dones, ja que sovint és més fàcil escriure un missatge que apropar-se a la comissaria.

Especialment vol proporcionar a les dones més joves, i a les dones en general, un canal de suport per facilitar la denúncia policial, si fos el cas. I alhora es posa en marxa un canal accessible a la comunicació per a les dones amb discapacitat auditiva, ja que aquestes per la seva condició sensorial poden sofrir un aïllament, i per extensió, inseguretat, major, al trobar-se amb més obstacles per a una comunicació òptima i un accés als diferents recursos i serveis.