View Sidebar

 
  • youtube
 
Eleccions 2021 al Consell Rector de l’IMPD

Eleccions 2021 al Consell Rector de l’IMPD

14/04/2021 14:16

Cada 4 anys es convoquen eleccions per tal d’escollir-ne a les 10 persones amb discapacitat de Barcelona que particieleccions impdparan al Consell Rector de l’ Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Des de l’IMPD informen que poden votar les persones amb discapacitat o diversitat funcional de la ciutat de Barcelona. Per poder participar en les eleccions d’aquest 2021 s’ha d’estar inscrit en el cens electoral. Hi ha temps fins al 18 de juny, tot i que l’IMPD recomana fer-ho abans del 31 de maig.

Un cop feta la inscripció censal, la votació per Internet començarà l’1 de juny i la presencial el 17 de juny. El període de votació finalitzarà el 19 de juny.

Per a més informació, per inscriure’s i votar, aquí:

https://ajuntament.barcelona.cat/accessible/ca/noticia/inscriu-te-al-cens-i-vota-a-les-eleccions-2021-al-consell-rector-de-limpd_1051990