View Sidebar

 
  • youtube
 
Eleccions 2021 IMPD: Diàlegs oberts amb la ciutadania

Eleccions 2021 IMPD: Diàlegs oberts amb la ciutadania

22/04/2021 09:47

Tal com us vam informar, enguany tindran lloc les eleccions 2021 del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).2021 coneix candidats eleccions impd

Per conèixer els candidats i les candidates que es presenten i així tenir més clar a qui votar a partir de l’1 de juny, l’IMPD ha organitzat “Diàlegs oberts amb la ciutadania”. Són espais de trobada en els que es podrà escoltar el programa electoral de les candidatures i preguntar el què vulgueu saber.

Els diàlegs amb els candidats i les candidates es faran en línia i no presencialment, com a mesura per contenir la propagació de la Covid-19, de les 16.30h a les 18.00h. Les trobades en línia comptaran amb servei de subtitulació i interpretació en llengua de signes.

Pel que fa a les candidatures de les persones amb discapacitat auditiva, reserveu el dimecres 5 de maig, de 16:30h a 18:00h. Aquest és l’enllaç per connectar en directe:
https://youtu.be/rR9ZE_-laq8