View Sidebar

 
  • youtube
 
Webinar per a millorar la capacitat de comunicació

Webinar per a millorar la capacitat de comunicació

28/04/2021 07:05

Des de GAES una marca Amplifon i Federació AICE et convidem a assistir al nostre primer webinar que es celebrarà el pròxim 5 de maig a les 17:30h. Durant l’esdeveniment podràs aprendre conceptes relacionats amb les següents temàtiques:

Mini Mic 2+: coneix totes les possibilitats de comunicació
• Com millorar la comunicació en situacions de la vida quotidianes, laborals i educativesbanner (1)

¿Et costa comunicar-te a distància amb altra persona? ¿Vols sentir amb major claredat a les reunions familiars o de treball? ¿Coneixes les possibilitats de comunicació de Mini Mic 2+?
Al webinar us explicarem les possibilitats de comunicació que ofereix aquest accessori de Cochlear. Hi haurà torn obert de paraules, així que: no marxis amb cap dubte!

Les ponències

17:30h – 17:40h

Reptes de comunicació

Laia Zamora de Federació AICE compartirà dubtes i reptes de comunicació de persones implantades.

17:40h – 18.00h

Consells i solucions

Pere Murillo, tècnic de GAES, explicarà quina tecnologia en tenim a la nostra disposició.

18:00h – 18.15h

Torn obert de paraules

No et guardis cap dubte!

Pere Murillo

Clínic d’implants a GAES, una marca Amplifon, equip al que es va unir al 2017. Pere en té una dilatada trajectòria professional en l’àmbit biosanitari, amb experiència en anàlisis clínics, desenvolupament de noves tècniques diagnòstiques moleculars en l’àmbit públic i privat i gestió de projectes biosanitaris des de la perspectiva de màrqueting enfocat a l’usuari.

Laia Zamora

Directora de Comunicació de la Federació AICE. Familiar de 3 implantats coclears i Relacions Públiques, forma part del grup de treball de joventut del Fòrum Mundial de l’Audició i del grup d’accessibilitat i barreres a la comunicació del Fòrum Europeu de la Discapacitat.

http://implantecoclear.org/index.php?option=com_content&view=article&id=619&Itemid=295