View Sidebar

 
  • youtube
 
Proves EBAU 2021 accessibles

Proves EBAU 2021 accessibles

01/06/2021 07:48

Amb la situació d’emergència sanitària i l’ús de la mascareta, l’accessibilitat a la comunicació i a la informació s’ha vist afectada per a tCentro de Formación Altaviana (19)otes les persones sordes que s’ajuden amb la lectura labiofacial. Quelcom que reclamen des de l’inici d’aquesta crisi.

Davant d’aquesta realitat, i amb l’arribada de les proves EBAU, des de la Federació AICE volem ajudar a millorar l’accessibilitat a la comunicació i prevenir aquestes situacions de desigualtat, facilitant, mitjançant lliurament gratuït, mascaretes comunicatives (amb finestra transparent) per al professorat encarregat de les proves, així com per al personal no docent que participi en el procés, per a garantir la igualtat de tracte i la inclusió (que per dret els hi pertoca) del col•lectiu estudiantil amb problemes auditius. Aquesta acció i millora d’accessibilitat a la comunicació la vam encetar aquest curs 2020-21, en col•laboració amb Universia, a través de la campanya #universidadconsentido, en la qual es van distribuir més de 15.000 mascaretes comunicatives per totes les Universitats de la geografia espanyola.

Si estan interessats/es a transformar les EBAU en una prova inclusiva i accessible poden remetre un e-mail amb les seves dades (nom i cognoms, persona responsable, facultat, ciutat, adreça i telèfon) a: audiovisual@implantecoclear.org i els les farem arribar al més aviat possible.