View Sidebar

 
  • youtube
 
Participeu: Doneu la vostra opinió sobre el Sistema Sanitàri català

Participeu: Doneu la vostra opinió sobre el Sistema Sanitàri català

20/12/2022 15:30

Diseño sin título (11)

El qüestionari sobre l’experiència ciutadana en el Sistema Sanitari de Catalunya l’ha realitzat el Servei de Promoció de la Qualitat i Bioètica del Departament de Salut amb la intenció que les vostres respostes contribueixin a l’elaboració del nou Pla Estratègic de Qualitat i Seguretat dels Pacients (PEQiSP) de Catalunya 2023-2026.

Es tracta de contestar unes preguntes sobre l’experiència com a pacient en el sistema sanitari català (àmbit públic i privat), i fa referència a diferents línies de serveis, com l’atenció primària i comunitària, l’atenció hospitalària, l’atenció sociosanitària, l’atenció a la salut mental i les addiccions, les urgències i emergències…

Aquest qüestionari es pot fer des de l’ordinador o des del telèfon mòbil http://bit.ly/3YnHXGf. L’emplenament suposa aproximadament 10 minuts de temps, estarà disponible fins al 15 de gener de 2023.

Trobareu més informació a la pàgina corresponent del Participa.gencat.cat.