View Sidebar

 
  • youtube
 
Expresa el teu so a través de l´art, un taller de Federación AICE i Vicente Marzal

Expresa el teu so a través de l´art, un taller de Federación AICE i Vicente Marzal

19/05/2023 11:06
La Federación de Asociaciones de Implantatados Cocleares de España (AICE) en col·laboració amb el pintor i escultor valencià Vicente Marzal, ofereix gratuïtament tallers de pintura als Centres Educatius.

Aquesta setmana hem sigut a l’Escola María Mercè Marçal a Tàrrega, a l’Escola Vedruna a Sallent i a l’Escola Puigberenguer a Manresa, realitzant els tallers amb alumnat des de 3r de primària fins a 6é, en els que els nens i nenes han pogut gaudir de l’experiencia de realitzar un quadre amb les indicacions de Vicente Marzal.

Vicente Marzal és un reconegut artista valencià usuari d’implant coclear des dels 8 anys, que té com a fil conductor de la seua obra el so i el silenci. Va estudiar el Batxillerat artístic a l’Escola d’Artesans de València i va acabar de formar-se de manera autodidàctica viatjant, estudiant i exposant al voltant del món. Florència, Nova York, Madrid, Bèlgica, són només algunes ciutats on Vicente ha exposat les seves obres.

Mitjançant la seva obra, Marzal ens mostra la representació del so i el silenci, encarnats en les seves cèl·lules de so blanques i negres, que junt amb la granota, “la guardiana del so” que atrapa aquestes, forma la seva marca pròpia.

Diseño sin título (14)