View Sidebar

 
  • youtube
 
Eleccions 2016 al Consell Rector de l’IMPD de Barcelona

Eleccions 2016 al Consell Rector de l’IMPD de Barcelona

07/04/2016 10:34

IMPDEl proper 2 de juliol, a la seu de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), tindran lloc a les Eleccions de renovació dels membres del Consell Rector de l’Institut.

L’IMPD és l’òrgan de l’Ajuntament de Barcelona que defineix i coordina les actuacions municipals adreçades a garantir els drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional de la ciutat. A diferència d’altres instituts municipals, el seu Consell Rector està integrat a parts iguals per 10 representants de l’Ajuntament de Barcelona i 10 representants del col·lectiu de persones amb discapacitat en els àmbits de les discapacitats física, auditiva, visual, intel·lectual i per trastorn mental. De manera que les persones escollides per formar part d’aquest Consell poden decidir el disseny de les polítiques públiques en aquest àmbit així com a què es destina el pressupost de l’IMPD.IMPD-2

Es podrà votar de forma anticipada per correu postal o per internet, i estan cridades a participar totes les persones amb discapacitat acreditada empadronades a Barcelona, un 10 % de la població de Barcelona, que podran votar i presentar-se com a candidats i candidates. 

Des de l’IMPD, ens han facilitat uns tríptics informatius que enviarem als nostres associats amb las característiques que s’indiquen.

Trobareu més informació: www.barcelona.cat/jotambefaigbcn

Pel sector de Persones amb Discapacitat Auditva, la candidata és la sra. Encarna Muñoz Chamorro, ex-presidenta de FESOCA i ex-presidenta de Cocarmi. Aqui hi podeu llegir el seu programa i veure el seu vido de presentació en Llengua de Signes Catalana i amb subtítulos: http://ajuntament.barcelona.cat/jotambefaigbcn/ca/candidatura/sra-encarna-munoz-chamorro