View Sidebar

 
  • youtube
 
El carreró de les bruixes es representa a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample

El carreró de les bruixes es representa a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample

22/05/2017 12:50

El carreró de les bruixes és un espectacle gratuït adaptat per a infants amb discapacitat auditiva i/o visual, que es representarà en el marc de la Festa Major de la Dreta de l’Eixample el 28 de maig a les 12.00 h en el Centre Cultural Casa Elizalde (Barcelona). Es tracta d’un espectacle gratuït i recomanat per a infants a partir de quatre anys.

L’obra narra la història de les bruixes de Catalunya, que les han fet fora de tots els pobles i les hi han instal·lat al carreró de les bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una, i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La Bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar. Com s’ho farà?

Toni Albà és el director de El carreró de les bruixes, que està protagonitzat per Elena Martinell i Meritxell Yanes. David Planas és l’ajudant de direcció i les composicions musicals estan a càrrec de Faló Garcia, Carles Cors, Paco Viciana i Salvador Garcia.

L’espectacle té una posada en escena adaptada per a tots els públics. No cal fer reserva prèvia. Recomanem que les famílies amb necessitats d’adaptació vinguin mitja hora abans de l’inici de l’espectacle. En cas de pluja es farà a la Sala d’Actes del centre fins a completar l’aforament.

El carreró de les bruixes