View Sidebar

 
  • youtube
 
Nova funció de Teatre Accessible: E.V.A. de T de Teatre

Nova funció de Teatre Accessible: E.V.A. de T de Teatre

27/06/2017 08:37

E.V.A. és una obra de teatre accessible a la comunicació que es representarà al Teatre Romea de Barcelona des de el 30 de juny fins al 6 d’agost de 2017. Es tracta d’una representació que commemora els 25 anys que porta la companyia T de Teatre sobre l’escenari.

L’obra està interpretada per Rosa Gàmiz, Carolina Morro, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca. E.V.A. és una comèdia dramàtica on quatre històries creuades de quatre ex-companyes d’escola ens faran reflexionar sobre el dolor, les crisis i la pràctica escènica. E.V.A. té subtitulat, audiodescripció i bucle d’inducció magnètica.

Les entrades podem comprar-se a la taquilla del teatre o a la web del Teatre Romea. Hi ha descomptes amb la targeta de discapacitat.

TEATRE-BARCELONA-T_de_Teatre_EVA_ROMEA