View Sidebar

 
  • youtube
 
La mongetera màgica: espectacle accessible

La mongetera màgica: espectacle accessible

28/09/2017 11:03

La-mongetera-màgica-894x596La casa Elizalde de Barcelona (C/València 302, metro Girona) proposa l’espectacle “la mongetera màgica” el proper diumenge 8 d’octubre a les 12h. L’obra, adaptació del clàssic de “Jack i la mongetera“, consta de subtitulació, interpretació en llengua de signes i audiodescripció, permetent als nens amb discapacitat auditiva o visual gaudir de la funció.
Edat recomanada: a partir de 4 anys
Preu de l’entrada: 3,50€. Aforament limitat. Entrada gratuïta per a infants menors de tres anys.
Consulta aquí sobre la reserva d’entrades

 

Què explica “La mongetera màgica” ? 

” La Lina i la seva família es veuran obligats a marxar de casa degut a problemes econòmics. Aquesta realitat farà que la Lina s’ompli de valentia per emprendre un viatge a la recerca d’una mongetera màgica que puja fins més enllà del cel on hi viu un ogre i el seu tresor… els ajudarà a que no perdin la llar? “

Actors titellaires Íngrid Teixidor, Pere Pàmpols Música Franki Moreno Il·luminació Jordi Torras Titelles i escenografia PLANCTON, Joan Pena Atrezzo Olaf Cases Fotografia Xavi Rué Diseny Gràfic Marrameus DG Distribució Festuc teatre SL, Pilar Pàmpols Adaptació del text Íngrid Teixidó Direcció Pere Pàmpols.