View Sidebar

 
  • youtube
 
Presentació del llibre “Y nunca más me haré a la mar”

Presentació del llibre “Y nunca más me haré a la mar”

07/11/2017 13:55

El proper dijous 23 de novembre es presentarà a la llibreria el celler de llibres (Rambla del celler, 25, a Sant Cugat del Vallès) la novel·la d’Irene García Carbonell “Y nunca más me haré a la mar“. La presentació serà a les 20h, a càrrec de la Sra. Anna Farran i la pròpia autora.

El llibre, que es va presentar durant la cel·lebració de la XX edició dels PRCartel presentación El Celler de LlibresEMIS de la Federación AICE, explica la història d’amor entre Joaquim Roure i la jove Cecília, usuària d’implant coclear. A més, la Federación AICE ha participat en la seva edició.

Un dels pròlegs de la novel·la és signat per la coordinadora de la Federació i presidenta d’EURO-CIU, Mª Teresa Amat Crespí, i l’altre, pel Secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, l’Excm. Sr. Mario Garcés.

Per a més informació sobre aquesta presentació i per inscriure-vos-hi, podeu contactar la mateixa Irene García.

Es prega confirmació d’assistència:  irenegarciacarbonell@gmail.com