View Sidebar

 
  • youtube
 
Has patit alguna discriminació?

Has patit alguna discriminació?

13/09/2021 15:03

L’Oficina per la no Discriminació (OND) actua en situacions de discriminació per raó d’edat, identitat de gènere, orientació sexual, origen, religió, llengua, nacionalitat, salut, discapacitat o situació socioeconòmica, entre altres. Aquestes discriminacions poden convertir-se en delictes d’odi, però també es manifesten de maneres més subtils i invisibles.banner_ond

Es tracta d’un servei d’atenció integral on s’atén de manera gratuïta i confidencial a totes les persones que ho necessiten i que viuen, treballen o passen per la ciutat. També a aquelles persones que són de Barcelona, però han viscut una situació discriminatòria fora de la ciutat.

En cas de voler denunciar una situació de discriminació o demanar suport a l’OND, pots fer-ho presencialment, telefònicament i telemàticament.
Per a més informació i contacte:

https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-no-discriminacio/ca/servei-datenci%C3%B3-integral