View Sidebar

 
 • facebook
 • twitter
 • youtube
 

AICE

Què és la Federació AICE?

La Federació AICE és la Federació d’Associació d’Usuaris de l’Implant Coclear en Espanya. Els seus objectius principals són la divulgació verídica de la informació sobre l’I.C. en tots els aspectes i la defensa dels interessos dels propis implantats. Té la seva seu social a Barcelona ciutat.

Som Grup d’Interés de la Generalitat de Catalunya amb el nº 1974

On ens podeu trobar?

Al carrer de Fernàndez Duró, nº 24, al barri de Sants de Barcelona. O bé a la nostra pàgina web: www.implantecoclear.org

Telèfon/ Fax 93.331.74.75
E-mail: [email protected]

Què he de fer per inscriure’m?

Per inscriure’t només has d’omplir el formulari que trobaràs a l’enllaç que hi ha sota d’aquestes línies i enviar-nos-el ja sigui per fax,  correu convencional o electrònic a l’adreça que figura al mateix formulari.

formulari d’inscripció

Per qui està formada?

 • Per implantats joves i adults
 • Per les famílies amb nens usuaris d’I.C.
 • Per professionals

Quins serveis oferim?

 • Assessorament
 • Difusió i divulgació (Revista Integración)
 • Defensa de les necessitats del col·lectiu
 • Serveis a socis
 • Material de rehabilitació
 • Biblioteca de consulta sobre l’I.C.
 • Promou treballs d’investigació
 • Eliminació de barreres de la comunicació
 • Trobades d’usuaris d’I.C.
 • Formació a famílies i a professionals

Serveis per als socis

Llibres editats per AICE

sordoceguera (5).pdf La sordoceguera y el Implante Coclear. Ma. Teresa Amat. Editat per la Federació AICE ISBN: 84-616-0909-3.
Estudio Acoso Escolar en Implantados Cocleares. Antonio Rial Boubeta y Laia Zamora Amat. Editat per la Federació AICE ISBN: 978-84-09-08857-7.
Quadern d’exercicis de rehabilitació. Implant Coclear. Ma. Teresa Amat. Editat per la Federació AICEISBN: 84-616-0909-3. Existeix també versió en castellà.
Implantes cocleares en niños. (Re)Habilitación auditiva y terapia auditiva verbal. Hilda M. Furmanski. Editat per AICE, Barcelona 2005.ISBN: 84-607-8015-4.
Preguntes i respostes sobre l’implant coclear. Ma. Teresa Amat i col·laboradores. Editat per AICE amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, 2007.ISBN: 978-84-611-9971-6. Existeixen també versions en castellà, anglès i francès.
La docència i l’implant coclear. Ma. Teresa Amat. Editat per AICE amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona, 2010.ISBN: 977-84-613-8385-6. Existeix també versió en castellà.
Les persones grans i l’implant coclear. Ma. Teresa Amat. Editat per AICE amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Barcelona.ISBN: 978-84-614-4819-7. Existeix també versió en castellà.
El I.C. y entorno escolar. Situación en diversos países europeos. Conferencias del 2ª Symposium Internacional de EURO-CIU celebrado en Salzburg (Àustria) 10 d’abril de 1999. Recopilat i traduït per M. Teresa Amat. Editat per AICE, Barcelona 2001.ISBN: 84-607-3150-2. Existeix també versió en francès.

Subministrament de piles

Donada la gran despesa que provoquen les piles, des d’AICE es subministren piles als socis que ho requereixen, a preus més baixos que el mercat. S’envien a casa per missatgeria.

 • Piles Zenipower 675 per a l’I.C.
  IMG_0899---copia

Assegurança Seguros Bilbao

La Federació AICE té contractada amb Seguros Bilbao una pòlissa col·lectiva d’accidents i robatoris pels nostres socis on s’assegura el processador extern de l’I.C.

Material de Rehabilitació “NARDIL”

NARDIL, empresa amb diversos anys al servei de l’educació, fabrica i dissenya materials didàctics que suposen eines útils en el gabinet logopèdic. Té una ampla gama de productes, encara que destaquem els que es centren particularment en les tasques de llenguatge, des de la pre-escritura fins la semàntica, passant per tot el treball d’estructura i expressió oral.

Deshumidificador per implant coclear Dry&Store Global

Nuevo-DryStore-2010-005 Dry&Store Global IIEquip antihumitat i desinfectant a través d’una llum ultraviolada incorporada. Funciona amb una pastilla desecant amb una duració aproximada de 2 mesos (depenent del clima).
Deshumidificador-010 Dry&Store ZepnyrEquip antihumitat i desinfectant que manté l’aire a una temperatura constant de 40º. Funciona amb una pastilla desecant amb una duració aproximada de 2 mesos (depenent del clima). Recomanat pel Nucleus 5.
Deshumidificador-006 Drybox Classic d’HadeoEquip deshumidificador amb control digital automàtic de temperatura i temps d’assecament. De mida reduïda, és segur i fàcil de transportar. El transformador de corrent és inclòs.

 

Decàleg de la Federació AICE

1. Divulgar la tècnica de l’I.C.:

-> Revista Integració
->Pàgina web a Internet: implantcoclear.cat
-> Portal d’Internet en castellà: implantecoclear.org-> Web d’Internet en català: implantcoclear.cat-> Notícies al Teletext
-> Mitjans de Comunicació
-> Campanyes de sensibilització

2, Promoure trobades d’usuaris d’I.C.

-> Jornada d’intercanvi estatal
-> Jornades a nivell autonòmic

3. Assessorar a sords (pre i pos-locutius), famílies i professionals. Assessorar a l’Administració Pública

4. Col·laborar amb associacions, fundacions i entitats afins.

5. Aconseguir que el manteniment i les actualitzacions del processador extern de l’I.C. siguin una prestació de la Seguretat Social.

6. Obtenir avantatges pels membres:

-> Assegurança pel processador
-> Piles a preus competitius
-> Preus especials

7. Promoure treballs d’investigació i elaborar material de rehabilitació.

8. Promoure la formació específica en el camp de la rehabilitació

9. Eliminar les barreres de la comunicació:

-> Accessibilitat
-> Subtitulació
-> Transcripció en directe
-> Noves tecnologies

10. Col·laborar en projectes que facilitin la integració real dels sords (implantats o no) a nivell educatiu, cultural, laboral i social.