View Sidebar

 
  • youtube
 
Teatre Monumental de Mataró accessible

Teatre Monumental de Mataró accessible

02/02/2022 15:27

Per aquesta nova Temporada de Teatre i Dansa, el Teatre Monumental de Mataró millora l’accessibilitat per a les persones amb pèrdua auditiva. S’han instal•lat quatre micròfons d’ambient per a millorar la recepció del so a l’escenari i una taula de so que serà l’emissora cap a uns petits aparells receptors.20220202 teatre monumental mataro

Aquests receptors aniran amb uns auriculars que facilitarà el teatre prèvia sol•licitud o bé es poden portar de casa, per tal de rebre el so de l’espectacle d’una forma més nítida, sense sorolls ni molèsties pel so ambient de la sala.

També hi ha la possibilitat de no utilitzar auriculars i que siguin determinats audiòfons o aparells auditius personals els que es vinculin amb el petit receptor que es lliurarà a qui ho sol•liciti abans de cada espectacle. Aquesta possibilitat ve determinada per les característiques tècniques de cada aparell.

Justament el 25 de febrer, Dia de l’Implant Coclear, tindrà lloc la tercera obra accessible “Final de partida”.

Properes funcions accessibles:

“Els ocells”, 13 de febrer
“Final de partida”, 25 de febrer
“9”, 27 de març
“Les irresponsables”, 2 d’abril
“Mare de sucre”, 1 de maig.

Aquesta iniciativa s’oferirà al públic del Teatre Monumental de manera gratuïta, i l’objectiu és estendre el seu ús en totes les funcions que s’hi representin.