View Sidebar

 
  • youtube
 
“Una història diferent”, un llibre de Arrels Fundació

“Una història diferent”, un llibre de Arrels Fundació

09/01/2023 10:15

Una història diferent

 

Arrels Fundació, l’organització que des de 1987 ha acompanyat a més de 17.200 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, publica Una història diferent un llibre infantil per acostar la realitat de les persones sense llar a infants, famílies i espais educatius.

El llibre, a través de les il·lustracions, pretén trencar mites i prejudicis sobre el sensellarisme des de l’experiència i la mirada d’Arrels, posant nom i rostre a persones que viuen al carrer, per acostar-nos la seva realitat.

Explicar que una persona viu al carrer perquè ha perdut casa seva o mostrar els motius que poden portar una persona a viure al carrer, són algunes de les qüestions que durant la conversa entre un pare i una filla ens va mostrant Una història diferent.

Amb un llenguatge i un to amables i senzills, el llibre vol ser una eina útil per a famílies amb infants, centres educatius, biblioteques i altres espais d’educació formal i no formal.

Si en voleu saber més sobre el llibre i Arrels Fundació:

Llibre infantil ‘Una història diferent’

Arrels Fundació – Arrels Fundació