View Sidebar

 
  • youtube
 
Espectacle familiar accessible a Les Corts: Pipa el Titella Meravella

Espectacle familiar accessible a Les Corts: Pipa el Titella Meravella

05/05/2023 11:20

El proper diumenge 14 de maig, a les 12 h al centre cívic Tomasa Cuevas, hi haurà la propera sessió d’espectacle familiar accessible amb l’espectacle Pipa el Titella Meravella de la Cia. La Puntual.

En Pipa no vol una vida tranquil·la, vol jugar, divertir-se, enamorar-se, viure la vida… i el que es trobarà és un món ple de personatges sorprenents: el senyoret Tòfol i el seu pal-selfie, la senyoreta Nina i el seu gelat, el banquer i la seva màquina, i fins i tot amb un cocodril i les seves bombolles. Una esbojarrada, sovint surrealista i tendra comèdia de titelles.

Entre les mesures d’accesibilitat que s’ofereixen, destaquem:
– Visita anticipada tàctil a les 11:30 h amb reserva prèvia.
– Subtitulació en pantalla.
– Servei d’audiodescripció.

Es disposaran 20 entrades per a entitats de persones amb discapacitat (cal fer la inscripció al correu agris@bcn.cat indicant el nom de l’entitat i el número d’entrades que necessiteu fins al dia 07/05).

L’Activitat és totalment gratuïta

Les inscripcions es fan al mateix Centre Cívic:

- Via web: https://lescorts.inscripcionscc.com/MiramModular/

- Presencialment: C/ Dolors Masferrer i Bosch, 33-35 L’horari d’atenció es de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 21 h

- Per telèfon: 93 291 64 62

La programació familiar accessible sorgeix de la col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i els districtes de Les Corts, L’Eixample i Sant Andreu. Inclou espectacles dirigits a nens i nenes i les seves famílies amb totes o algunes de les següents mesures d’accessibilitat:
– audiodescripció
– subtitulació en pantalla
– visita anticipativa i tàctil 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle

Els espectacles es duen a terme en diferents centres cívics o centres culturals de la ciutat. L’objectiu és oferir un programa que garanteixi el gaudi i la participació de tots els nens i nenes i les seves famílies.

Espectacle Familiar Pipa_page-0001