View Sidebar

 
  • facebook
  • twitter
  • youtube
 
Capaments AICE d’estiu per nens i joves usuaris d’implant coclear

Capaments AICE d’estiu per nens i joves usuaris d’implant coclear

05/04/2017 15:03

flyer-campamentos-mes-beques-(1)-1Per tercer any consecutiu, la Federació AICE d’implantats cocleares organitza uns campaments d’estiu exclusius per a nens i joves usuaris d’implant coclear, que tinguin entre 10 i 17 anys. Es faran de l’11 de juliol al 21 de juliol de 2017 amb la col·laboració de La Zarandilla, empresa especialitzada, a Munébrega, Calatayud (Saragossa).

La Zarandilla està formada per un grup de professionals amb una amplia experiència en el disseny i desenvolupament de tot tipus d’activitats d’oci i lleure, al que sumem els voluntaris especialitzats de la Federació AICE. La ratio de monitors és molt superior a la d’unes colònies tradiconals, ja que arribarem a tenir fins a 1 monitor per cada 5 nens. A més, alguns dels voluntaris d’AICE subtitularan per les nits les activitats que es facin per trencar amb qualsevol barrera a la comunicació.

Els preus són els següents:

– Abans del 30 d’abril: 400€. No socis: 500€

– Fins el 10 de juny: 500€. No socis: 600€

Inscripció de 100€, no reemborsables.

A més, per commemorar el 60 aniversari del primer implant coclear, la Federació AICE ofereix 10 beques pel 50% del preu dels Campaments AICE per a famíllies que ens facin arribar una carta de presentació i acreditin:

– Ser família monoparental (carnet oficial) ó

– Tenir ambdós pares en situació d’atur (justificant de demanda de treball d’ocupacio vigent).

Tots aquells que estiguin interessats, no dubteu en posar-vos en contacte per telèfon al 93.331.74.75 o bé per correu electrònic: [email protected]