View Sidebar

 
  • facebook
  • twitter
  • youtube
 
Nova funció de teatre accesible a SAT! Teatre Sant Andreu: Pinotxo

Nova funció de teatre accesible a SAT! Teatre Sant Andreu: Pinotxo

10/05/2017 14:25

El proper dissabte 13 de maig tindrà lloc al teatre SAT! Teatre Sant Andreu un nou espectacle amb servei de llengua de signes i subtitulació: Pinotxo. Es tracta d’una adaptació del clàssic conte adaptat i recomanat per a tots els públics a partir de 3 anys.

La companya CIA. Dreams Teatre serà la encarregada de representar la història de l’Abel, un noi a qui no li agrada estudiar. El seu pare li regala una marioneta de fusta pel dia del seu aniversari. Serà Pinotxo, qui es convertirà en el seu amic i li ensenyarà conceptes com el respectAccessibilitat-Pinotxo jpege, l’amistat, la veritat o la responsabilitat dels nostres actes. Enric Boixadera, Gemma Egea, Segi Pardo, Ariadna Suñé i Anna Ventura són els actors de l’obra, que dirigeix Julià Farràs.

La representació Pinotxo accesible a la comunicació amb intèrpret de Llengua de Signes Catalana i subtitulació serà el dissabte 13 de maig a les 17.30 hores i les entrades es podem comprar al web del teatre www.sat-teatre.cat, o a la taquilla del mateix teatre. Es tracta d’una obra musical amb una durada de 70 minuts amb cançons molt conegudas.

Qui no conec a Pinotxo?

No et perdis aquesta representació molt recomanada per a tota la família. Serà un dia increible que, segur, els teus fills no oblidaran mai.