View Sidebar

 
  • youtube
 

Calendari 2018

Febrer

Amb motiu del Dia Internacional de l’Implant Coclear (25 de febrer), el 24 de febrer la Federació AICE realitzarà diverses activitats al Poble Espanyol de Barcelona.

• Conferència mèdica: “Implantació i Reimplantació Coclear” a càrrec del Dr. César Orús, cap del programa d’I.C. del servei d’ORL de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

• Conferència Accessibilitat: “Club dels Subtituladors”

• Conferència Joventut: “Campaments AICE: experiència dels participants i monitors”

• Es finalitzarà amb una calçotada al Restaurant La Font de Prades (Poble Espanyol)

És imprescindible inscriure’s trucant al 93 331 74 75 o bé per e-mail aice@implantecoclar.org

Abril

Workshop & AGA 2018 “Caminant junts cap al futur”
Workshop_EUROCIU_Barcelona_LOGO_EUROCIU_CORRECTO
La Federació AICE organitza unes jornades de treball i l’assemblea general d’EURO-CIU 2018, l’organització paraigües no governamental i sense ànim de lucre, d’associacions d’implantats coclears d’Europa, fundada el 1995 i representant 31 països europeus. El taller té com a objectiu desenvolupar un treball sinèrgic i d’intercanvi i difusió de bones pràctiques entre els diferents països per millorar la qualitat de vida de les persones implantades.

Dies: 6 i 7 d’abril 2018

Maig

17a Edició de Firentitats

Firentitats és un aparador de les associacions, entitats i col•lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. La Federació AICE, junt amb més de 150 entitats d’aquests barris, s’obre al veïnat i a la resta de la ciutadania per tal que sàpiguen quines són les seves inquietuds i les activitats que fan.

Dia: 26 de maig
Hora: d’11 a 20 h
Lloc: Carpes als carrers de Sants i Creu Coberta, Barcelona

Juliol

Festival Grec de Barcelona

El Festival Grec de Barcelona oferirà obres de teatre adaptades a persones amb discapacitat auditiva amb subtitulació en català i bucle magnètic en les representacions en el Teatre Lliure Montjuïc.

Dia: d ‘1 de juliol a 31 de juliol
Lloc: Montjuïc

Novembre

• Cerimònia d’entrega de XXI PREMIS AICE 2018

Els Premis AICE s’atorguen a persones compromeses amb els nostres objectius i valors. Socis, familiars, professionals, representants de les cases comercials i autoritats compartim reflexions al voltant d’aquesta cerimònia.

Dia: dissabte 24 de noviembre
Hora: a partir de les 20:30 h
Lloc: Hotel Catalonia Plaza, de Plaça Espanya

Imprescindible fer reserva trucant al 93 331 74 75 o per e-mail aice@implantecoclear.org