View Sidebar

 
  • youtube
 

Calendari 2019

Gener

• Xerrada “Estratègies de la Teràpia Auditiu Verbal” amb Hilda Furmanski

Obrint pas a la celebració del Dia Internacional de l’Implant Coclear el 25 de febrer, des d’AICE comptarem amb la presència de Hilda Furmanski. La reconeguda fonoaudiòloga argentina farà una xerrada sobre les estratègies de (re)habilitació de la Teràpia Auditiu Verbal per a professionals i pares i mares de nens i nenes amb implant coclear. En parlarà de les últimes novetats terapèutiques i de tot allò que preocupi i ocupi a les persones assistents. P1020268

Dia: 25 de gener
Hora: de 16:30 a 19:30 h
Lloc: Hotel Catalonia Plaza
Activitat gratuïta per els i les sòcies.

És imprescindible la inscripció prèvia, mitjançant e-mail aice@implantecoclear.org o bé per telèfon, 93 331 74 75

Març

• Dia Mundial de l’Audició

El dia 3 de març se celebra el Dia Mundial de l’Audició. La data, promoguda principalment per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), és una representació del sentit auditiu. El número 3 recorda una orella; és per això que es va escollir el dia 3 del mes 3, per no oblidar que sentim bilateralment (per les dues orelles).

Maig

• Firentitats 2019. El barri es mou

Un any més, la nostra entitat tindrà un estand per informar i fer divulgació de l’ajuda tècnica que és l’implant coclear.CARTELL FIRENTITATS 2019

En participen més de 150 entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta; acompanyades d’activitats infantils, actuacions, música, dansa, esport, cultura popular.
Dia: 18 de maig
Hora: d’11 a 20:30 h
Lloc: Carpes als carrers de Sants i Creu Coberta, Barcelona

Juny-Juliol

• Festival de Barcelona Grec

Part dels seients del Teatre Grec, totes les del Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver, el saT! Sant Andreu Teatre, el Mercat de les Flors (Sala MAC) i el Teatre Lliure de Gràcia disposen de bucle magnètic.

A més a més, a la representació de l’espectacle Casa de nines, 20 anys després del 20 de juliol al Teatre Romea (18 h), el sobretitulat en català estarà adaptat per a persones amb discapacitat auditiva.

Per a més informació, podeu consultar el web https://www.barcelona.cat/grec/ca

Setembre

• Curs de discriminació auditiva per adults usuaris d’implant coclear

Sessions per a socis i sòcies de la Federació AICE a càrrec de Maite Amigo, audiòloga, logopeda i terapeuta amb enfocament auditiu verbal.

Per a la primera cita s’ha d’aportar documentació audiològica recent. En aquesta trobada es podran valorar les necessitats auditives pròpies per tal de poder establir un programa personalitzat.

Per a més informació, del 2 al 13 de setembre, ens podeu escriure a aice@implantecoclear.org o trucar al 93 331 74 75

Octubre

• Temporada de 2019-2020 d’espectacles familiars accessibles

Comença la nova temporada d’espectacles familiars accessibles. Des del 9 d’octubre fins al 17 de maig es podran gaudir en família dels espectacles. La programació familiar accessible de l’Ajuntament de Barcelona sorgeix fruit de la col•laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat amb els districtes de Les Corts, l’Eixample i Sant Andreu.programació familiar 2019-2020

Tots els espectacles inclouen les següents mesures d’accessibilitat:

-audiodescripció
-intèrpret en llengua de signes (LSC)
-subtitulació en pantalla
-visita anticipativa i tàctil 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle

Podeu consultar el web http://ajuntament.barcelona.cat/accessible/ca/noticia/programacio-despectacles-familiars-accessibles-daquesta-temporada_865005

Novembre

• Cap de Setmana de la Joventut

Del 8 al 10 de novembre s’organitza un Cap de Setmana de Joventut I.C. de 18 a 30 anys. Us divertireu, fareu noves amistats, aprendreu junts, anireu de Gala… i molt més!

Us hi esperem al sopar de l’alberg del 8 de novembre: des d’on encetarem uns dies que no oblidareu, en els quals podreu gaudir dels tallers interactius d’empoderament i habilitats socials que es realitzaran el dissabte, que sens dubte us agradaran molt!

No t’ho perdis! Per inscriure’s, contactar amb: jovenes@implantecoclear.org (30 € socis, 150 € no socis)

• Cerimònia XXII Premis AICE

Els Premis AICE s’atorguen a persones compromeses amb els nostres objectius i valors. Socis, familiars, professionals, representants de les cases comercials i autoritats compartim reflexions al voltant d’aquesta cerimònia. Es tracta d’un dia de celebració, de trobades i re-trobades, on establir lligams i compartir experiències en un entorn distès i relaxat.

Dia: dissabte 9 de novembre
Hora: a partir de les 20:30 h
Lloc: Hotel Catalonia Plaza, de Plaça Espanya

Imprescindible fer reserva trucant al 93 331 74 75 o per e-mail aice@implantecoclear.org