View Sidebar

 
 • youtube
 

Calendari 2010

Febrer

 • XVI Curs d’actualització a la Formació i Rehabilitació de l’Implant Coclear  Dissabte 6 de febrer a la Clínica Clarós a Barcelona. Estand de la Federació AICE. Conferència impartida pel President de la Federació AICE.
 • Celebració del Dia de l’Implant Coclear 2010. Obra de teatre accessible.

Cartell-IC-2010_Català_A3

Dissabte 20 de febrer al Teatre del Casal de Calassanç a Barcelona. Organització i transcripció en directe de l’obra a càrrec de la Federació AICE.

Abril

 • Dones i Crisi Econòmic
  Dimecres 14 d’abril a la Sala Mirador Convent Sant Agustí al Carrer Comerç 36, Barcelona. La transcripció en directe de l’acte és a càrrec de la Federació AICE.
 • Un pregó de Sant Jordi accessible
  Dijous, 22 d’abril de 19:00 a 20:00 (Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, plaça de Sant Jaume, 1. Barcelona).
  Subtitulació en directe de l’acte a càrrec de la Federació AICE.
  El pregó es el tret de sortida de la diada, i enguany es convidat com a pregoner al novel·lista i assagista José Luís Sampedro.

Maig

 • XIII Premis d’AICE
   Dissabte 15 de maig a l’Hotel Barceló Sants de Barcelona.
 • Assemblea General de Socis de la Federació AICE.  Diumenge 16 de maig a la seu central de la Federació AICE,  al carrer de Fernández Duró, 24. Barcelona.
 • ‘El soroll i l’Implant Coclear’. Cicle de xerrades-debat
  Divendres, 28 de maig a las 18:00 a la seu de la Federació AICE, al carrer de Fernández Duró, 24. Barcelona.
  Xerrada amb un debat posterior sobre “El soroll i l’Implant Coclear”, impartida pel Dr. Héctor Vallés, professor de ORL de la Universitat de Zaragoza i cap del Programa d’I.C. de l’Hospital Lozano Blesa.

Juny

 • “Un món d’idees i il·lusions”. 9a edició de Firentitats
  Dissabte, 5 de juny de 10:00 a 20:00 (Carpes al carrer de Sants i Creu Coberta). Barcelona.
  Firentitats és un aparador de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta (http://www.cotxeres.org/fire/index.htm).
  La Federació AICE, amb les altes entitats d’aquests barris, aquest dia s’obre al veïnat i a la resta de la ciutadania per tal que sàpiguen quines són les seves inquietuds i les activitats que fan.

Juliol

 • Treu-l’hi so a l’estiu!
  Dissabte, 10 de juliol de 16:30 a 20:00 al Centre Cívic Cotxeres de Sants, carrer de Sants 79. Barcelona.
  La Federació AICE presenta un taller dirigit per Mª Fernanda Hinojosa Valencia, Llic. Neurolingüística, LSLS Cert. AVT, doctorada per la UCM.
  L’activitat, dirigida a les famílies, facilita idees per a aprofitar els contextos menys estructurats amb el fi de desenvolupar les habilitats lingüístiques i auditives dels fills amb discapacitat auditiva, de manera natural y divertida.
  http://www.implantcoclear.cat/docs/Taller_AICE_Extrau_el_so_a_l_estiu.pdf

Setembre

 • Un pregó de la Mercè accessible
  Dijous, 23 de setembre (Saló de Cent, plaça de Sant Jaume, 1. Barcelona).
  La Federació AICE, com en darrers anys, és l’encarregada de fer l’acte accessible per a les persones sordes oralistes, mitjançant la subtitulació en directe.

Octubre

 • Curs de Lectura Labial
  Divendres, 8 d’octubre de 16:00 a 20:00 i dissabte, 9 d’octubre de 9:00 a 14:00 a la seu de la Federació AICE, al carrer de Fernàndez Duró, 24. Barcelona.
  En dues sessions, Mª Luisa Peña, persona sorda post-locutiva usuària d’implant coclear, tracta la utilitat de la lectura labial i de com treure-li profit a les diferents eines que tenim per a facilitar la nostra comunicació.
  http://www.implantcoclear.cat/docs/atencion_y_conceptos_de_vida_independiente.pdf

Novembre

 • Discapacitat auditiva i Integració. Sessió formativa a la UAB
  Dijous, 25 de novembre de 15:30 a 18:30 a la Facultat de Pedagogia, Universitat Autònoma de Barcelona. Barcelona.
  Dins del curs de Discapacitat i Integració promogut pel Servei d’Atenció a la Discapacitat (PIUNE) de la UAB, la Federació AICE contribueix realitzant una sessió formativa i de sensibilització sobre discapacitat Auditiva; necessitats específiques de les persones amb discapacitat auditiva i recursos per a la accessibilitat a la comunicació.

Desembre

 • Activitat de sensibilització en centres docents. Cicle de xerrades-taller
  Dijous, 9 de desembre de 15:30 a 17:30 a l’IES del districte de Sants-Montjuïc, Barcelona.
  La Federació AICE participa en un dels actes organitzats pel Servei de Promoció i Suport de l’IMD, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.
  En l’activitat, inclosa dins de l’àrea curricular de 3er d’ESO, la nostra entitat buscarà apropar a l’alumnat a la realitat de la discapacitat auditiva.
 • I Seminari sobre Educació inclusiva  Dijous 16 de desembre al Centre Cívic Can Deu a la Plaça de la Concòrdia 13, Barcelona. La transcripció en directe de l’acte és a càrrec de la Federació AICE.