View Sidebar

 
 • youtube
 

Calendari 2013

Febrer

 • Conferència “Cèl·lules mare com a possible teràpia de futur de les lesions d’oïda”.
   Dimecres 6 de febrer a la seu centra de la Federació AICE, al carrer de Fernández Duró 24, Barcelona. La Federació AICE us convida a la conferència impartida per el Professor Pablo Gil-Loyzaga, Director del Departament d’Oftalmologia i ORL de la Facultat de Medicina de la Universitat Complutense de Madrid, sobre les teràpies de futur amb cèl·lules mare.
 • Premis Ciutat de Barcelona 2012  Dilluns 18 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, Plaça Sant Jaume 1, Barcelona. Transcripció en directe de l’acte a càrrec de la Federació AICE.

 Març

 • Celebració del Dia Internacional de l’Implant Coclear 2013.
Cartell_jomi_catala_LACAIXA Dissabte 2 de març a les 21:30 al Teatre Casinet d’Hostafrancs, al carrer del Rector Triadó 53, Barcelona.  La Federació AICE, amb el patrocini de MED-EL, Advanced Bionics i Cochlear- GAESs i la col·laboració de la Fundación AICE, obra social “la Caixa”, Generalitat de Catalunya , Ajuntament de Barcelona i Ministeri de Sanitat Serveis Socials e Igualtat, convida al tots els seus socis a assistir a l’obra de teatre “Del somni a la realitat”, a càrrec del Pantomima JOMI. Transcripció en directe de l’acte a càrrec de la Federació AICE.

 

 • Xerrada sobre l’Implant Coclear  Dimecres 13 de març a la seu central de la Federació AICE, al carrer de Fernández Duró 24, Barcelona. La Coordinadora de la Federació AICE imparteix una xerrada als alumnes de l’IES Miquel Taradell, Cicles Formatius.
 • Xerrada sobre l’Implant Coclear  Dimecres 20 de març a la seu central de la Federació AICE, al carrer de Fernández Duró 24, Barcelona. La Coordinadora de la Federació AICE imparteix una xerrada als alumnes de l’IES Consell de Cent, Cicle Formatiu d’Interpretació de Llengua de Signes.

Abril

 • I Premi Barcelona Conciliació d’Empreses.  Dijous 4 d’abril al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, Plaça Sant Jaume 1, Barcelona. Transcripció en directe de l’acte a càrrec de la Federació AICE.

 Maig

 • Dia Internacional de la Família a Catalunya  Dimecres 15 de maig al Palau de Predalbes, Barcelona. La Federació AICE participa en l’acte efectuat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
 • Xerrada “Què ha de tenir en compte el professor en avaluar l’alumne deficient auditiu? Dijous 31 de maig a la seu centra de la Federació AICE, al carrer de Fernández Duró 24, Barcelona. La Federació AICE i CLAVE (Oir es clave) us convida a la xerrada que serà impartida per la logopeda Carmen Abascal, especialista en rehabilitació de sords.

Juny

 • Assemblea General de Socis de la Federació AICE  Dissabte 1 de juny a la seu central de la Federació AICE, al carrer Fernández Duró 24, Barcelona.
 • XVI Premis d’AICE  Dissabte 1 de juny al Catalonia Plaza Hotel, Barcelona.
 • 12a edició de Firentitats  Dissabte 8 de juny de 10:00 a 20:00 (Carpes al carrer de Sants i Creu Coberta). Barcelona.
  Firentitats és un aparador de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.
  La Federació AICE, amb les altes entitats d’aquests barris, aquest dia s’obre al veïnat i a la resta de la ciutadania per tal que sàpiguen quines són les seves inquietuds i les activitats que fan.

Setembre

 • Presentació del nou processador Naída d’Advanced Bionics  Dissabte 14 de setembre a l’Hotel Gavà, Barcelona. Responsables d’Advanced Bionics presenten els avantatges del nou processador Naída. Amb la intervenció del President de la Federació AICE.

Octubre

 • II Fira de la Salut i la Bellesa  Diumenge 27 d’octubre al Passeig de Sant Joan a Barcelona. Estand de la Federació AICE.

Novembre

 • Medalles d’Honor de la Ciutat de Barcelona 2013.  Dimarts 26 de novembre al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, Plaça Sant Jaume 1, Barcelona. Transcripció en directe de l’acte a càrrec de la Federació AICE.
 • Celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat “Discrabble” Divendres 29 de novembre a la seu central de la Federació AICE, al carrer de Fernández Duró 24, Barcelona. Taller per potenciar la competència lingüística per a adults i nens implantats i familiars.