View Sidebar

 
  • youtube
 
“Mal de closca”: nou espectacle gratuït de teatre infantil accessible a les Corts

“Mal de closca”: nou espectacle gratuït de teatre infantil accessible a les Corts

14/02/2019 13:35

“Mal de Closca” és un espectacle de teatre infantil accessible de la companyia Farrés brothers i cia que es podrà veure el 24 de febrer a les 12 h al Centre Cívic Tomasa Cuevas-Les Corts. És el primer espectacle de la companyia fet amb segell taaat, adreçat a les orelles i els ulls de nens i nenes de tres anys en amunt. mal_de_closcaQui té por d’anar al metge? Serà el punt de partida d’aquesta aventura, i és que la tortuga d’en Joan té mal de closca i dur-la al metge no serà gens fàcil. “Mal de Closca” s‘endinsa, amb humor, tendresa i fantasia, en les angúnies d’un infant; de quan li arriba aquest moment temut.

Aquest espectacle de teatre infantil es troba dins el Banc d’experiències i bones pràctiques de l’Ajuntament de Barcelona. Com cada trimestre, des del Districte de les Corts conjuntament amb el Centre Cívic Tomasa Cuevas-Les Corts i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat es promouen espectacles infantils inclusius i accessibles per a infants amb discapacitat i les seves famílies, per la qual cosa, l’espectacle comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat:

–    Anell magnètic.
–    Interpretació en llengua de signes catalana.
–    Subtitulació en pantalla.
–    Audiodescripció en directe.
–    Visita anticipada i tàctil  a les 11.30 h.