View Sidebar

 
  • youtube
 
Barcelona Districte Cultural des de Casa

Barcelona Districte Cultural des de Casa

20/04/2020 10:44

El circuit de Cultura de proximitat Barcelona Districte Cultural ha reprès les seves activitats des del 16 d’abril. Aquesta represa es farà des d’un nou format, des del confinament tant dels artistes com dels espectadors. Es tracta d’una programació digital que s’anirà difonent a les xarxes del circuit de cultura de proximitat.BCN districte cultural des de casa

La voluntat del Barcelona Districte Cultural és reprogramar les actuacions ajornades de les companyies del setè circuit un cop les circumstàncies ho permetin i en la mesura en què sigui possible. Mentrestant, artistes com Jose Manuel Álvarez, Laia Santanach, Adrià Olay, Circ Vermut, The Feliuettes, Mireia Miracle, Impro Barcelona i Anna Colom presentaran el seu treball mitjançant càpsules i tallers en línia, la qual cosa permetrà als artistes avançar una part de l’activitat que s’ha hagut d’ajornar per la crisi sanitària.
Per a més informació:
https://t.co/g1b6fqMLNg
Twitter ICUB: @bcncultura