View Sidebar

 
  • youtube
 
Google en col•laboració amb diverses ONG, llança 5000 beques per a afavorir l’ocupabilitat digital

Google en col•laboració amb diverses ONG, llança 5000 beques per a afavorir l’ocupabilitat digital

20/05/2021 15:31

Aquesta iniciativa compta amb el suport del Ministeri de Treball i Economia i es tracta de beques de formació en Suport de Tecnologies de la Informació, un sector en pujada en el món laboral, que ha vingut per a quedar-se.noticia lanzadera (1)

Aquestes beques van destinades en part a sectors desfavorits, anant almenys 600 d’elles a dones joves en situació de desocupació, exclusió o vulnerabilitat. Sent a més el sector digital, un sector altament masculinitzat. Aquestes beques estan destinades a joves entre 18 i 35 anys que tinguen condicions de desocupació, interés per la tecnologia, nocions digitals bàsiques i cert nivell d’anglés.

Aquests cursos que es realitzaran en línia a través de la plataforma Coursera, consten de 120 hores de formació i compten amb mentoring de professionals en l’àrea. Una oportunitat formativa i laboral única per a persones joves desocupades o amb ocupacions d’alta temporalitat.

Més informació en el següent enllaç: https://lanzaderawit.campusfad.org/

Les persones que siguin seleccionades disposaran de 3 mesos per a realitzar les 120 h de curs.