View Sidebar

 
  • youtube
 
Visita informativa sobre el nou tram adaptat de la xarxa de metro a la L9 de Barcelona

Visita informativa sobre el nou tram adaptat de la xarxa de metro a la L9 de Barcelona

04/02/2016 10:55

El proper 12 de febrer s’inaugura el nou tram de la línia 9 Sud, que connecta la Zona Universitària amb la T1 de l’Aeroport del Prat. El nou tram consta de quinze estacions adaptades, de les quals sis enllacen amb altres línies de metro o de ferrocarrils suburbans: Aeroport T2 i El Prat Estació amb Rodalies, Europa-Fira amb FGC, i Torrassa, Collblanc i Zona Universitària amb les línies 1, 5 i 3 de metro respectivament.

Abans de la posada en funcionament, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona ens informa que des de TMB s’estan organitzant una sèrie de visites per a col·lectius específics a la nova estació de Fira, on s’expliquen les característiques del nou tram a inaugurar.

Per aquest motiu, podeu participar a la visita que tindrà lloc el proper 9 de febrer, a les 18 hores, a la nova estació de Fira (no confondre amb l’estació d’Europa-Fira de FGC). Aquesta visita està pensada tant per als representats i tècnics de les entitats com per a les persones usuàries amb diversitat funcional i té una durada aproximada  d’una hora i mitja.

L’accés de l’estació de Fira es troba al carrer Botànica amb av. de Joan Carles I (Hospitalet de Llobregat), però l’IMD ha fixat un punt de trobada previ a les 17.50 h, a la porta principal de la Fira, c/ Ciències amb av. Joan Carles I. A la nova estació de Fira es pot accedir amb FGC (estació Europa-Fira, i després caminant) o amb les línies de Bus H-12, 46 i 65.

No és necessari confirmar l’assistència, les persones interessades poden presentar-se directament al lloc i hora indicats.

Les persones amb necessitats comunicatives especials poden sol·licitar mesures alternatives al correu electrònic rcasas@tmb.cat.

Us animem a assitir aquesta visita!!