View Sidebar

 
  • youtube
 
Taller dinamitzador per adults amb implante coclear: Visita al Museu de les Cultures del Món de Barcelona

Taller dinamitzador per adults amb implante coclear: Visita al Museu de les Cultures del Món de Barcelona

29/03/2017 16:29

El pròxim 05 d’abril, el taller dinamitzador per adults amb implant coclear es trasllada al Museu de les Cultures del Món de Barcelona, on Taller-MCM-catalán tindrem l’oportunitat de realitzar l’activitat ‘Sentir l’objete’ i veure si aquesta es pot adaptar, gràcies a l’ús d’emissores FM personals i altres mesures per l’accessibilitat a la comunicació, a les necessitats del col·lectiu d’usuaris d’implant coclear.

La visita serà a les 16.00h, així que tot aquell que estigui interessats en acompanyar-nos, quedem a les 15:30h en la porta del museu, (C/ Montcada 12-14 08003 Barcelona). La durada és de dues hores com a màxim.

‘Sentir l’objete’ és una activitat participativa, que consisteix en una visita per l’àmbit d’Àfrica, centrant l’atenció en la col·lecció de les caretes, ja que aquestes seran el punt de referència per la posterior pràctica de l’activitat. Aprendrem els significats i els rols que les màscares africanes tenen dintre de les riques cultures d’aquest continent. Posteriorment, passarem a una sala on el guia ens deixarà tocar i sentir objetes referents a la col·lecció visitada.

Des de la Federación AICE creiems que és molt important la participació, crítica i l’anàlisi en aquesta classe d’activitats i visita per a que els museus i altres organitzadors d’events culturals entenguin i recollin les necessitats dels usuaris d’implant coclear. I aportar nosaltres mateixos les idees i comentaris sobre què desitjaríem que hi hagués.

Així que no us perdeu l’oportunitat d’aportar el vostre punt de vista i participeu! Us esperem!

Imprescindible confirmar assistència a la Federación AICE, per telèfon/fax: 93.331.74.75 o e-mail: aice@implantecoclear.org