View Sidebar

 
  • youtube
 
Noves funcions de teatre accessible: Ricard III i Escuadra cap a la mort

Noves funcions de teatre accessible: Ricard III i Escuadra cap a la mort

15/05/2017 13:14

Els propers caps de setmana podrem gaudir de noves obres de treatre adaptades per a gent amb problemes de discapacitat auditiva. Una d’aquestes propostes interessants l’ofereix el Teatre Nacional de Catalunya (Barcelona), on es representa l’obra Ricard III, de William Shakespeare, i que està protagonitzada per l’actor Lluís Homar.

Aquesta  obra narra la història d’un dels reis més controvertits d’Anglaterra. És un viatge per l’ànima humana que dirigeix Xavier Albertí. Les funcions amb subtitulació i bucle magnètic individual són els dies 27 de maig a les 20 hores i 28 de maig a les 18 hores. Les entrades podem comprar-se a la web https://www.tnc.cat/ o bé a la taquilla del mateix teatre. Aquesta funció és en català.

ricard IIIjpgUna altra obra que podem gaudir és Esquadra cap a la mort, que es representa al Teatre-Auditori Sant Cugat. En aquest espectacle de teatre, Alfonso Sastre es basa en l’obra del mestre George Orwell on es fa una crítica del sistema on hem d’enfrontar-nos a les nostres pors.

_escuadra-hacia-la-muerteEscuadra cap a la mort ofereix una funció adaptada per a persones amb discapacitat auditiva el divendres 19 de maig a les 21.00 hores en castellà. Si vols demanar informació o fer reserva prèvia de les entrades, pots enviar un correu a l’adreça teatre-auditori@santcugat.cat. o bé trucar al telèfon 935891268.

No et perdis el bon teatre i reserva la teva entrada!