View Sidebar

 
  • youtube
 
La Federació AICE comptarà amb un estand a Firentitats 2017

La Federació AICE comptarà amb un estand a Firentitats 2017

17/05/2017 15:39

La Federació AICE tindrà un estand a la 16a. edició de Firentitats, que tindrà lloc el dissabte 27 de maig als carrers Sants i Creu Coberta, al districte de Sants-Montjuïc (Barcelona). Un any més, la nostra entitat comptarà amb un estand informatiu obert des de les 11 del matí fins a les 8.30 de la tarda amb l’objectiu d’informar i divulgar l’ajuda tècnica que és l’implant coclear.

firentitats_2017-2
Firentitats és la gran mostra d’entitats, associacions i col·lectius dels barris de Sants, Hostafrancs i La Bordeta de la Ciutat Comtal, on està ubicada la seu de la Federació AICE. El lema d’aquest any és Amb els barris, per als barris. Per a tothom!

Si vols informar-te, no dubtis en venir a Firentitats 2017. Hi haurà més de 150 entitats i activitats al carrer, jocs infantils, dansa, esports i cultura popular… Us hi esperem!

 Firentitats-cartell-2017-561x1024