View Sidebar

 
  • youtube
 
Taller d’Emergències Mèdiques 112 per a persones amb implant coclear

Taller d’Emergències Mèdiques 112 per a persones amb implant coclear

31/05/2017 15:07

El dimecres 7 de juny, la Federació AICE oferirà un taller sobre emergències mèdiques 112 per a persones amb implant coclear dirigit per Carles Vidal Vidal, Tècnic de Suport de Sales Operatives (TSSO) del 112 Catalunya. L’acte tindrà lloc a les 17:00h a la seu de l’entitat, que està situada al carrer de Fernández Duró 24, 08014 de Barcelona.

Tots els interessats hauran de realitzar la inscripció a través del telèfon 93.331.74.75 o al correu electrònic aice@implantecoclear.org

Carles Vidal explicarà als assistents com una persona sorda es pot posar en contacte amb els serveis del 112 en cas d’emergència. A més, aquest professional indicarà les eines amb les quals compte aquest servei per eliminar les barreres de comunicació i en quines situacions podem recórrer al 112. Els assistents podran plantejar els seus dubtes i a més, indicar quins serveis creuen que necessiten millorar.

El taller és gratuït per als socis de la Federació AICE.

Inscriu-te!

Taller 112