View Sidebar

 
  • youtube
 
Cinema a la fresca en Cotxeres de Sants amb subtitulació

Cinema a la fresca en Cotxeres de Sants amb subtitulació

14/06/2017 17:00

El Centre Cívic Cotxeres de Sants (Barcelona) comença el seu cicle de Cinema a la Fresca tots els dijous des del 15 de juny fins al 20 de juliol. Es projectaran pel·lícules en versió catalana i espanyola i amb subtitulació en totes les versions.

L’activitat és gratuïta fins a completar l’aforament i en cas de pluja la projecció es farà dins de l’Auditori de Cotxeres.

Les pel·lícules que es podran veure seran: O els tres o ningú, el dia 15 de juny en versió espanyola; Comanchería, el 22 de juny; Captain Fantastic, el 29 de juny; El rei borni, el dia 6 de juliol; Sufragistes, el 13 de juliol i Yo, Daniel Black tancarà el cicle de projeccions el 20 de juliol.

La pel·lícula Captain Fantastic està protagonitzada per Viggo Mortensen, qui ha criat als seus sis fills al nord-oest dels Estats Units allunyats de la societat de consum. No obstant això, una tràgica notícia fa que la peculiar família hagi de deixar el seu mode de vida tan peculiar.

captain fantastic

El rei borni narra la història de dues amigues, la Lídia i la Sandra, que fa molt de temps que no es veuen i decideixen organitzar un sopar de parelles per conèixer a les seves respectives parelles. Tots recordem vells temps.

el rei borni

Sufragistes, que es projecta el 13 de juliol, narra la història del moviment sufragista que va néixer a Anglaterra abans de la Primera Guerra Mundial. Concretament el moviment sufragista va començar en les clases obreres que veian com les seves protestes pacífiques no servien per res.

sugrafistas

Finalment, el 20 de juliol tancarà el cicle la pel·lícula Yo, Daniel Black, de Ken Loach, que narra la vida d’un fuster anglès de 59 anys que es veu obligat a anar a l’assistent social. L’administració li obliga a buscar una feina si no vol rebre una sanció. A l’oficina de feina en Daniel es creua amb la Katie una mare soltera amb dos nens. La pel·lícula és també una crítica al sistema administratiu de l’actual Gran Bretanya.

yo daniel black

Tota la informació sobre les pel·lícules podeu consultar-la a la pàgina web:

http://www.cotxeres-casinet.org/