View Sidebar

 
  • youtube
 
El Museu Marítim de Barcelona incorpora el bucle magnètic a les seves audioguies

El Museu Marítim de Barcelona incorpora el bucle magnètic a les seves audioguies

19/06/2017 14:59

El Museu Marítim de Barcelona ha integrat una millora en el seu servei d’audioguies. Es tracta de la incorporació del bucle magnètic, una millora que facilitarà la visita a les persones amb discapacitat auditiva.

Aquestes audioguies permeten fer el recorregut per la recentment inaugurada exposició Drassanes i galeres, una mostra que recorre la història de la relació de Barcelona amb el mar, transportant el visitant a l’època d’esplendor de les galeres i de l’edifici de les Drassanes.

 

MuseuMaritimaudioguías

 

Les audioguies per visitar l’exposició estan disponibles en vuit idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, rus i xinès, i van incloses amb el preu de l’entrada.

El bucle magnètic és un sistema d’amplificació del so que es connecta a la sortida de l’audioguia, transforma el senyal en un camp magnètic i l’envia directament als audiòfons de les persones amb problemes auditius. Gràcies al bucle magnètic, el so els hi arriba amplificat, nítid i aïllat del soroll ambiental.