View Sidebar

 
  • youtube
 
Teatre accessible en català

Teatre accessible en català

21/12/2017 10:00

S’apropa la primavera i floreixen les propostes teatrals accessibles a la comunicació, en català, a Barcelona.
Aquí teniu l’oferta possible gràcies al projecte de Teatro Accesible, desenvolupat per Aptent i la Fundación Vodafone España. Recordeu que podeu trobar les funcions teatrals accessibles d’arreu d’Espanya amb el buscador del web www.teatroaccesible.com

Frankenstein, al Teatre Nacional de Catalunya
Dissabte 3 de març del 2018, a les 20h
Diumenge 4 de març del 2018, a les 18h

Dos-cents anys després de la primera publicació de la cèlebre novel·la de Mary Shelley, l’obra reviu a l’escenari de la mà de la directora Carme Portaceli. La dramatúrgia és de Guillem Morales (director i guionista del film “los ojos de Julia”) i els actors són els coneguts Joel Joan, Àngel Llàcer, Lluís Marco i Albert Triola. 

Subtitulat adaptat, amplificació de so a la sala i anell magnètic.

Més info: www.tnc.cat

Art, al Teatre Goya
Dissabte 28 d’abril del 2018, a les 18h
Diumenge 29 d’abril del 2018, a les 18h30

L’obra ha estat descrita com una comèdia intel·ligent sobre l’amistat. És la interpretació del text de Yasmina Reza i, des de la seva estrena el 1994, s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica. També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors, com el repartiment d’aquesta nova producció, protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Aquest és el punt de partida per a una obra molt enginyosa i divertida.

Subtitulat adaptat, amplificació de so a la sala i anell magnètic.

Més info: www.teatrogoya.cat

La importància de ser Frank, al Teatre Nacional de Catalunya
Dissabte 12 de maig del 2018, a les 17h
Diumenge 13 de maig del 2018, a les 18h

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia. L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle xx.

Subtitulat adaptat, amplificació de so a la sala i anell magnètic.

Més info: www.tnc.cat

I si voleu informació sobre altres esdeveniments culturals, festivals, museus o cinema accessible a la comunicació per a persones amb deficiència auditiva, podeu també consultar el web de www.culturaaccesible.com