View Sidebar

 
  • youtube
 
Teatre familiar accessible al SAT!

Teatre familiar accessible al SAT!

20/11/2017 17:26

Maure el DinosaureEl Teatre SAT! de Sant Andreu (carrer Neopàtria 54) proposa el proper dissabte 2 de desembre a les 17:30h l’espectacle “Maure el dinosaure”, que comptarà amb subtítols i interpretació en llengua de signes, fent-lo així accessible a persones amb discapacitat auditiva. L’obra de titelles, de la Companyia del Teatre Nu, és recomanada a partir dels 2 anys i té una durada de 45 minuts.

De què tracta?

La Martina és una nena petita, valenta i pèl-roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i amb punxes blanques. Amics que comparteixen jocs, somnis i aventures. Un dia en Maure es perd enmig de la ciutat i per intentar recuperar-lo la Martina s’ endinsarà en un viatge ple de perills, estranyeses, sorpreses i oportunitats.

Trobareu més informació a la pàgina web del SAT!