View Sidebar

 
  • youtube
 
Teatre infantil gratuït i accessible!

Teatre infantil gratuït i accessible!

21/11/2017 14:16

El Centre Cívic Tomasa Cuevas – Les Corts (carrer Dolors Masferrer 33-35) us convida a la sessió de teatre infantil accessible el diumenge 26 de novembre a les 12h, “Agu Trot”.

L’espectacle de teatre comptarà amb les següents mesures d’accessibilitat :

  • Audiodescripció en directe
  • Intèrpret en LSC
  • Subtitulació en pantalla
  • Visita tàctil ( 30minuts abans de començar l’espectacle)

De què tracta?

Agu Trot és l’entranyable història d’uns veïns. D’una banda, hi ha el Sr. Hoppy, un solter jubilat, amant de les flors, a les quals atorga el seu esforç i dedicació la major part del dia, i que està secretament enamorat de la Sra. Silver, laespectacle AGUTROT veïna del costat. D’altra banda, hi ha la Sra. Silver, la gran passió i obsessió de la qual és l’Alfie, la seva tortuga. La Sra. Silver està preocupada perquè l’Alfie no creix i el Sr. Hoppy se n’ha d’empescar alguna per fer que la tortuga es faci més gran i així guanyar-se el reconeixement i l’amor de la Sra. Silver. Aquests personatges entre tendres i ridículs protagonitzen una història divertida per recordar.

L’espectacle és gratuït. No us el perdeu !